Welkom

Als u een nieuwe website wil ontwikkelen of een bestaande website wil vernieuwen dan komen daar een aantal zaken bij kijken. Door onze ruime ervaring met het maken van websites kunnen wij u helpen optimale resultaten uit uw investering te halen. U kunt ons inschakelen voor advies, realisatie, nazorg en beheer van een traject.

Vormgeving

Bij de vormgeving van een website is het belangrijk dat deze past bij uw organisatie. Steeds meer mensen zoeken informatie via internet. Een bezoek aan uw website kan dan ook de beeldvorming over uw organisatie bepalen. In de meeste gevallen zal de vormgeving conform uw huisstijl zijn want daar is vaak al eerder goed over nagedacht. Maar wanneer er geen huisstijl beschikbaar is stellen we, vaak in samenwerking met één van onze partners, een vormgeving voor die specifiek is afgestemd op uw organisatie en op het doel van de website.

Beheer

We kunnen de website zo maken dat u het beheer zelf kunt doen. Teksten wijzigen of toevoegen op het moment dat u dat wilt. Mocht u dit als een zorg zien kunnen wij dit natuurlijk ook voor u doen.